Hírek, újdonságok
Termékek
Korábbi termékek
Terméktámogatás
Oktatás
Mintabolt
Gyakori kérdések
HangFesztivál
 
 

 
 

 

 

Hogyan épülnek fel a Garry hangdobozok?

 
MASSZÍV DOBOZ: ELSŐ LÉPCSŐ A MINŐSÉG FELÉ

A precíz és pontos faipari-munkának különleges jelentősége van abban, hogy a hangdoboz falai ne éljenek önálló életet. Dobozainkat kizárólag rétegelt lemezből, speciális merevítési és csapozási eljárással készítjük. Ez nem csak a káros dobozrezonanciák ellen hatásos védelem, de a külső behatásoknak (szállítás, ütődés...) is jól ellenáll. A három rétegű festés esztétikus külsőt biztosít és véd a kopás, víz, stb. ellen.

 

A beépített hangszórók mechanikai védelmét merevített acélrács és különleges hangáteresztő, ún. AcouFoam® szolgálja. Dobozainkat magas szintű tervező és szimuláló szoftverekkel készítjük és teszteljük.

 

KORREKT PASSZÍV VÁLTÓ: A MÁSODIK LÉPCSŐ

Egy hangdoboz hangját -a hangszórók mellett- az alkalmazott crossover (hangváltó) határozza meg. Már a tervezés fázisában döntő a szűrők kiválasztása, impedancia és fázismenete. Ezért a dobozainkba kizárólag a Garry® ELECTRONIC által kifejlesztett ACO™ (Acoustic Crossover Optimization = Akusztikailag optimalizált tervezési eljárás) rendszerű crossoverek kerülnek beépítésre. Az ACO™ eljárás eredményeként a kívánt szűrőkarakterisztikák akusztikailag valósulnak meg, megteremtve ezzel a hangszók közötti tökéletes összhangot.

 

CSATLAKOZÓK: KAPCSOLAT AZ ERŐSÍTŐK FELÉ

A kis teljesítményveszteség elérése nem csak a korrekt passzív váltón, hanem az alkalmazott csatlakozókon is múlik. A PR sorozatnál 2 pólusú SPEAKON™ aljzatot, a TOP sorozatnál pedig 4 pólusú SPEAKON™ csatlakozókat szerelünk termékeinkbe. A nagy gonddal kialakított süllyesztett csatlakozómező nem csak az egyszerű csatlakoztatást teszi lehetővé, hanem a csatlakozók mechanikai védelmét is biztosítja.

 
 
vissza