Hírek, újdonságok
Termékek
Korábbi termékek
Terméktámogatás
Oktatás
Mintabolt
Gyakori kérdések
HangFesztivál
 
 

 
 

 

 

Termékeink alapvető jellemzője az állandó és magas minőség, valamint az ehhez szükséges folyamatos fejlesztés. Ezt garantálja a Garry bejegyzett védjegyje. Vigyázzon, hogy csak megbízható forrásból vásároljon. Bizonytalan eredet esetén kérje ki központunk, vagy szakkereskedője véleményét, nehogy silány minőségű utánzatot vásároljon!

Munkánk során egyre újabb és jobb anyagokat, eljárásokat alkalmazunk a mind tökéletesebb műszaki megoldások elérésére.

A rendkívül egyenletes és magas szintű minőséget már a tervezés fázisában bonyolult számítógépes szoftverek segítik. Termékeink, alkatrészeink sorszámozottak, az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszernek megfelelően szigorú technológiával, s dokumentált gyártással készülnek.

Cégünk nagy jelentőséget tulajdonít környezetünk védelmének. Ennek megfelelően a gyártás során a legkorszerűbb technológiákat - környezetkímélő oldószermentes ragasztókat és festékeket használunk. Alkatrészeink túlnyomó hányada újrafelhasználható. (papír, ABS műanyagok... stb.)

Termékeinkre egyéves garanciát vállalunk (rendeltetésszerű használat esetén), melynek lejárta után az esetleges javításokat anyagáron végezzük. Regisztrációs rendszerünk lehetővé teszi a pontosabb garanciális szolgáltatásokat, valamint a készülékek javításainak nyomon követését a garancia után is.

Berendezéseink zöme termelőeszközként az Ön munkáját segíti, így egy esetleges meghibásodásnál a javítási idő hossza a legfontosabb. Készüléke javítása gyári technológiával és soron kívül történik.

A folyamatos fejlesztés miatt a nyomtatott ismertetők mellett ezen a honlapon naprakész információkkal állunk rendelkezésére.

 
 
Garry ELECTRONIC Elektroakusztikai Kft.

1107 Budapest, Fogadó u. 3.
Tel/Fax.: (1) 203-6652


Mintabolt, bemutatóterem
www.hangaruhaz.hu
 
 
vissza