Hírek, újdonságok
Termékek
Korábbi termékek
Terméktámogatás
Oktatás
Mintabolt
Gyakori kérdések
HangFesztivál
 
 

 
 

 

 
Mitől különlegesek a Garry hangszórók?
 
Hangdoboz rendszerek gyártására két lehetőség kínálkozik: különböző gyártók legjobbnak ítélt termékeit beépíteni, s így számos felesleges kompromisszumot kötni, vagy a kívánt felhasználási területnek speciálisan megfelelő, saját fejlesztésű hangszórókat alkalmazni. A Garry® ELECTRONIC megalakulása óta ezt az utat járja. Hangdobozainkkal szemben támasztott magas technikai követelmények megkövetelik az általunk gyártott hangszórók állandó fejlesztését.
 

ÖNTÖTT KOSÁR: ALACSONY REZONANCIA

A hangszóró masszív vázát az öntött Al-Mg kosár, a robosztus felépítés, a speciális merevítőbordák képzik

NAGY ÉRZÉKENYSÉG: KÜLÖNLEGES MÁGNES- STRUKTÚRA

A hangszóró érzékenységét, a teljesítmény növekedését a nagy és egyenletes légrésindukció biztosítja. A fegyverzet anyagával, geometriájával, nagy koercitív erejű Ba-Fe mágnesek alkalmazásával sikerült nagy légrésindukciójú szóráskompenzált mágneskört kialakítani. (FMS™ = Flux Maximizing Structure) Közvetlenül a légrés alatt elhelyezkedő ún. Faraday-gyűrű csökkenti a lengőtekercsen átfolyó áramnak az állandó mágneses térre gyakorolt hatását. A törzsben kialakított szellőzőnyílások lehetővé teszik a lengőtekercsben keletkező hő közvetlen elvezetését, ezáltal a terhelhetőség növelését.

 

PAPÍRMEMBRÁN: TISZTA HANG

Az alacsony torzítású, nagy teljesítményű tiszta hangvissza- adásról a papírmembrán speciális anyaga (Polycellulóz), geometriája és impregnálása gondoskodik. A különösen erős igénybevételnél üveg (Fiberglass Reinforced) és szénszál (Carbonfiber Reinforced Papper Cone) erősítésű membránt alkalmazunk.

 

HANGSZÓRÓTIPUSOK

A Garry® ELECTRONIC jelenleg 8-18 INCH méretben, számos különböző típusú hangszórót gyárt.
A felhasználói igények változása, valamint gyártmányaink folyamatos fejlesztése miatt az egyes típusok műszaki paraméterei változhatnak. A részletes műszaki adatokat a hangszórók adatlapja tartalmazza. A változásokról honlapunk tartalmaz friss adatokat, de munkatársaink is készséggel adnak információt újdonságainkról.

 

MAGASSUGÁRZÓK

A tiszta és torzitásmentes magasátvitel záloga a gondos tervezésen és a megfelelő anyagválasztáson múlik. A hosszú élettartam melett magas hanghűséget biztosít az egyedülálló POLICARBONAT ill. MYLAR membrán. A lengőcsévék Kapton hordozón négyszögkeresztmetszetű alumínium huzall készülnek (EAW = Edgewound Alu Wire). A folyékony mágnes (Ferrofluid®) duplájára növeli a termikus terhelhetőséget, s kedvezően csillapítja a káros rezonanciákat.

 
 
vissza