Hírek, újdonságok
Termékek
Korábbi termékek
Terméktámogatás
Oktatás
Mintabolt
Gyakori kérdések
HangFesztivál
 
 

 
 

 


 
A CINEMA hangdobozcsalád a professzionális mozi hangzás minden követelményének megfelelel. Mind formai, mind akusztikai kialakítása révén kiváló lesugárzó egysége lehet egy korszerű Dolby Digital hangrendszerrel felszerelt filmszínháznak. A CINEMA a kis mozik (80-120fő) hangja, így tökéletes megoldás az igényes házi vetítőtermekben is. Dinamikus, széles frekvenciatartományban egyenletes hangzás, ha kell elképesztő hangnyomásokkal. Nincs az az akciófilm, ami ne kelne életre a frenetikus hanghatások alatt. Ugyanakkor finom, részletező hangja még a hangyák csoszogását is megmutatja, ha kell. A CINEMA nem csak a mozilátogatók álma: rendkívül egyszerű installálása miatt a moziépítők kedvence is. A gyorsszorítos csatlakozók, a fűzési lehetőség, az effektdobozok praktikus rögzítése gyerekjátékká teszik a szerelést. Ezáltal az otthoni használat is jelentősen leegyszerűsödik.
 
 

8"-es szélessávú hangszóróval felépített hangdoboz. A doboz speciális kialakítása lehetővé teszi a terem oldal és hátfalaira történő egyszerű beszerelést (konzollal). A surround csatorna különleges követelményeihez tervezett akusztikai tulajdonságok
Tipikus EFFEKT hangdoboz.

Dobozkonstrukció

11 rétegű, impregnált nyír-égerfa rétegelt lemez doboz, körkörös élcsapozással, lapfeszített merevítéssel, élragasztással, háromrétegű, víz és kopásálló speciális festékbevonattal. Merevített acél előlaprács, AcouFoam® hangáteresztővel. Állítható acél tartókonzol.

 
Műszaki adatok:
   
Power Handling: 100 Wcpp
Sensitivity: 95 dB @2.83V/1m
Frequency Range: 70-16000 Hz
Nominal impedance: 8 ohm
Dimensions (HxWxD, mm): 400x450x210
Connection: 2 pole
Mounted loudspeakers: 1x8"
 
 
vissza