Hírek, újdonságok
Termékek
Korábbi termékek
Terméktámogatás
Oktatás
Mintabolt
Gyakori kérdések
HangFesztivál
 
 

 
 

 


 
Számos egyszerű hangosításnál (előadás, konferencia, iskolai ünnepély), fontos a rendszer egyszerű és gyors felállítása. A könnyű kezelhetőség mellett még a hozzá nem értők számára is biztonságot nyújt egy aktív hangrendszer használata.
 

  A népszerű STROKE konstrukciós alapjaira tervezett aktív láda a bevált hangszórópárost (12”-es mély + birad. tweeter) egy 300WCPP teljesítményű végerősítővel egészíti ki. Külön szabályozható mikrofon és vonal bemenet, külső keverő bemenet, valamint egy egyedülálló fűzést biztosító linkrendszer. Az első dobozra csatlakoztatott mikrofon minden összefűzött hangdobozon szól. Az egyszerű kezelés, a gyors telepítés miatt ideális rendezvényhangosításra, iskolákba, konferenciákra, ill. személyi monitornak diszkókba.
Csatlakozók: 6,3mm-es JACK aljzatok. A doboz tartozéka a hálózati kábel.

Dobozkonstrukció

11 rétegű, impregnált nyír-égerfa rétegelt lemez doboz, körkörös élcsapozással, lapfeszített merevítéssel, élragasztással, háromrétegű, víz és kopásálló speciális festékbevonattal. Merevített acél előlaprács, AcouFoam® hangáteresztővel. A dobozok alján szabványos 13/8 ”-es állvány- csatlakozó található. Kétutas ACO™ (Acoustic Crossover Optimization = Akusztikailag optimalizált tervezési eljárás) rendszerű hangváltó.

 

 
Műszaki adatok:
   
Built in amplifier power: 500 Wrms/4 ohm (selfpowered, 230V)
Max SPL cont./peak: 122/129 dB @2.83V/1m
Frequency Range: 55-20000 Hz
Nominal impedance: 8 ohm
Dimensions (HxWxD, mm): 665x450x450
Weight: 29 kg
Connection: XLR, 1/4"JACK
Mounted loudspeakers: 1x15", 1x1"tw
 
PR sorozat adatlap
 
 
vissza