Hírek, újdonságok
Termékek
Korábbi termékek
Terméktámogatás
Oktatás
Mintabolt
Gyakori kérdések
HangFesztivál
 
 

 
 

 


 
Különlegesen magas hangosítási igényeket kielégíteni csak körültekintően tervezett, értő kezek által kimunkált speciális hangszóró és hangdoboz-konstrukciókkal lehet. Számtalan technológiai újítás, szigorúan ellenőrzött minőség, magas szakmai munka garantálja a Garry LIVE sorozat sikerét. A levegős, nyilt, mégis kontrollált hangzás a teljes frekvenciatartományban a stúdió hangzás szintjére emeli a LIVE sorozat dobozait.
 

 

18"-es mélysugárzóval felépített exponenciális tölcséres doboz.
Verhetetlen alacsonyfrekvenciás mélyhang átvitel, ellenállhatatlan, robbanásszerű basszus hangzás. Igazi nagyágyú a koncerthangosítók kezében: hatalmas hangnyomás, többszörözve alacsony alsó határfrekvencia. Koncertek, stadionok, nagy szabad területek, diszkók szubsugárzója. A tölcséres sugárzók hihetetlen dinamikája mellett a lehető legkisebb dobozméretekkel rendelkezik.

Az aljára szerelt kerekek, a hordfülek nem lógnak ki a geometriából, így a szállítási térfogat minimális. A doboz megdöntve és súlypontba állítva erőfeszítés nélkül tolható, a kerekek mellé szerelt hordfülek a könnyű szállíthatóság, az egyszerű pakolás lehetőségét biztosítják.

Közvetlenül a mélysugárzó fölé szerelt hűtőborda véd a hangszóró káros felmelegedése ellen, hatásosan vezeti el a kis térfogatú nyomókamrában keletkező hőt, ezáltal csökkentve a termokompresssziót.

Dobozkonstrukció

13 rétegű, impregnált nyír-égerfa rétegelt lemez doboz, körkörös élcsapozással, lapfeszített merevítéssel, élragasztással, háromrétegű, víz és kopásálló speciális festékbevonattal. Merevített acél előlaprács, AcouFoam® hangáteresztővel.

 
Műszaki adatok:
   
Recommended amplifier
power (@ 8 ohm):
800-1500 Wrms
Sensitivity: 105 dB @2.83V/1m
Frequency Range: 40 - 350 Hz
Nominal impedance: 8 ohm
Recommended Crossover Frequency: 80 - 100 Hz
Dimensions (HxWxD, mm): 1055x600x745
Weight: 68 kg
Connection: 4 pole SPEAKON
Mounted loudspeakers: 1x18"
 
LIVE sorozat adatlap
 
 
vissza