Hírek, újdonságok
Termékek
Korábbi termékek
Terméktámogatás
Oktatás
Mintabolt
Gyakori kérdések
HangFesztivál
 
 

 
 

 

 
Garry JUST sorozat
2012-10-03
 
 
A megszűnő LIVE és LITE sorozatok helyébe egy teljesen új modellcsalád lép, a JUST. A JUST magába foglalja a tradícionális Garry hangdobozépítési elveket, mindemellett magába integrálja a modern megszólalás tehcnológiáját. Hibrid minden tekintetben...
 

A JUST sorozat legelső darabja a JUST co12 típus. Ennek motorja egy 12"-es koaxiális hangszóró (a magas 1"-es neodymium mágneses, Ferrofluiddal töltött driver).

Miért éppen koax?
A koaxiális hangszórók alkalmazásának van ugyan néhány ellenjavallata (kissé megnövekedett Doppler torzítás, időkülönbség a magas és mély szekció között), azonban ezek egyrészt gondos tervezéssel kézben tarthatók, ill. kiküszöbölhetők, másrészt eltörpülnek a koax hangszórók megkérdőjelezhetetlen előnye, az egy pontból történő megszólalás mellett.
Aki már dolgozott egy jól beállított koax-párral, nem szeretne mással hangosítani.
Nem utolsó sorban, a koaxiális hangszórók gyártásának, használatának régi hagyományai vannak a Garry-nél (Tour, Live-ST).

A JUST co12 könnyített rétegelt lemez dobozt kapott keresztbordás merevítéssel, valamint az alján és tetején erősített borítással. (Bár egy koaxnál a tengelyes körszimmetria miatt igazán nincs is fenn és lenn) A doboz alján szabványos állványhüvely található, az élek mentén pedig összesen kilenc riggerpont segíti a függesztést. A JUST fülei a tető-, és alaplap meghosszabbításából kerültek kialakításra, további támaszt nyújtva a monitor üzemhez. Természetesen az új doboz is folytatja a garry hagyományokat, nem csak PA dobozként, hanem monitorládának is használható. A koaxiális hangszóró szimmetriája szinte kínálja ezt a fajta univerzitást. Szokásos módon két paralel kötött Speakon alj a csatlakozó. A beépített Garry ACO™ passzív hangváltok garantálják a tökéletes hangzást a teljes frekvenciatartományban. A JUST is a már bevált háromrétegű fekete festéstékbevonatot kapta.

 
 
Műszaki adatok:
   
Mélysugárzó: 12"
Magassugárzó: 1" Ferrofluid
Frekvencia átv.: 65Hz-18,5kHz
Crossover: passzív, ACO™ (2kHz)
Impedancia: 8ohm
Teljesítmény: 400WCPP
Csatlakozó: 2x 4p Speakon alj
Tömeg: 15kg
 
 
 
vissza