Hírek, újdonságok
Termékek
Korábbi termékek
Terméktámogatás
Oktatás
Mintabolt
Gyakori kérdések
HangFesztivál
 
 

 
 

 

 
Megújul és kibővül a Garry Bridge DI-box család
2012-02-03
 
 
A több, mint egy évtizede gyártott passzív DI-box család a Bridge teljesen megújul. A meglévő két típust öt új váltja. Az új készülékeknek talán csak az alapfilózófiája marad változatlan...
 

Bridge, azaz híd: átível és összeköt. Az új DI-box család továbbra is a jól bevált audio-transzformátoros kapcsolásra épül, hiszen csak ezzel lehet tökéletes galvanikus leválasztást elérni. (Passzív DI-box) Két alaptípus található a választékban, a vonalszintű jelek leválasztására szolgáló Bridge Line Isolator és a hangszerek bekötését elősegítő Bridge Instrument DI. Szembetűnő változás, hogy a be és kimeneti csatlakozók a kapcsolókkal együtt azonos panelre (oldalra) kerülnek, így ezeket a doboz két felére szerelve sztereó változat is készül. A készülékek lelke a kiváló minőségű audio transzformátor, megy alapvetően határozza meg a készülék műszaki paramétereit.

Az előzetes adatok alapján a két típus műszaki leírása:

Garry Bridge Line Isolator

 
 
A vonaljelek leválasztására szolgáló készülék bemenete egy Neutrik gyártmányú Combo csatlakozó, amely tartalmaz egy XLR mama és egy 1/4"-es Jack aljzatot is. Szimmetrikus és aszimmetrikus jeleket egyaránt köthetünk rá. A kimenet szintén Neutrik csatlakozó, XLR papa, és természetesen szimmetrikus. A két csatlakozó között kapott helyet a GND Lift kapcsoló, mellyel a két oldal földpotenciálját lehet közösíteni.
 
 
A Garry Bridge Line Isolator dupla (sztereo) változatban is készül.

Garry Bridge Instrument DI

 
 
A hangszerek csatlakoztatására szolgáló készülék bemenete két, párhuzamosan kötött Neutrik gyártmányú 1/4"-es Jack csatlakozó, amely lehetővé teszi a jel továbbfűzését a hangszeralap felé. Aszimmetrikus jeleket köthetünk rá (billentyű, gitár, bass...). A kimenet szintén Neutrik csatlakozó, XLR papa, és természetesen szimmetrikus. A két csatlakozó között kapott helyet a GND Lift kapcsoló, mellyel a két oldal földpotenciálját lehet közösíteni. A DI-box alaphelyzetben 20dB-es csillapítással rendelkezik, de lehetőség van a jelszint további 20dB-es csillapítására is. (Összesen: -40dB)
 
 
A Garry Bridge Instrument DI dupla (sztereo) változatban is készül.

A két alaptípus kombinációjából készül majd az ötödik készülék.
 
 
vissza