Hírek, újdonságok
Termékek
Korábbi termékek
Terméktámogatás
Oktatás
Mintabolt
Gyakori kérdések
HangFesztivál
 
 

 
 

 

 
LightGear 210 basszuskombó
2010-10-11
 
Tovább bővül a "light" hangfalcsalád választéka. Ezúttal új vizekre evezett a Garry fejlesztő gárdája: kisméretű, könnyű, de nagy teljesítményű (500W) basszuskombót készített.
 
Szappanos György (Magyarország egyik legjobb basszusgitárosa) unszolására és természetesen hathatós szakmai segítségével készült el a LightGear 210 basszuskombó. Temészetesen a Garry-nél kifejlesztett "könnyű hangfalas technológia" volt a tervezés alapja. A kombó két darab 10"-es neodymium mágneses mély hangszórót és egy folyadékhűtéses (Ferrofluid) 1"-es driver tartalmaz. A meghajtásról 500W-os digitális végerősítő gondoskodik. Az előfok teljesen új fejlesztés. Bár a Garry korábban foglalkozott elektronikák gyártásával is (crossover, EQ, stb.), ilyen jellegű fejlesztés nem történt. A gárda remekül vette az akadályokat, s a Hangfoglalás kiállításon debütált a LightGear 210 basszusgitár kombó.

Egyelőre két változat készült, egy bőrözött és egy festett. A kiemelkedő fogadtatás után indulnak a Garry-nél megszokott nyúzópróbák, hogy a kész termék a Garry-től elvárt minőségben kerülhessen a vásárlók elé.

 

A LightGear 210 datlapja (PDF) Klikk ide!

 
 
 
vissza