Hírek, újdonságok
Termékek
Korábbi termékek
Terméktámogatás
Oktatás
Mintabolt
Gyakori kérdések
HangFesztivál
 
 

 
 

 

 
Egy híján húsz!
18"-es mélysugárzóval bővült a LITE család!
2008-03-02
 
Ha az ember egyszer megszokja a jót, nem akaródzik a rosszal dolgozni! Nincs is ezen mit csodálkozni, így van ez rendjén. Már a 15"-es szubsugárzónál is csodálkoztak azok, akik életükben először hallották, hogyan tud egy 15 kg-os ládából ekkora mély szólni. Az eltelt pár év töretlen sikere bebizonyította a LITE sorozat egyedülálló képességeit, a folyamatosan növekvő eladás egyre növeli a szuperkönnyű hangdoboz híveinek számát.
 
Másrészről aki szereti az igényes megszólalást, az általában a 18"-es mélysugárzóra esküszik. A nagy membránfelület által megmozgatott levegőtömeg bizony páratlan mélyérzetet biztosít! Viszont 18"-es mélysugárzóhoz legalább 120 literes doboz dukál, ami elég tekintélyes térfogat. Hagyományos hangdoboz felépítés esetén legalább 40kg, vagy még több! Kamrás dobozzal lehetne kisebb méretű, de ezek hangja messze esik a Garry "filozófiától". Sok kérés és unszolás után (nomeg alapos tervezés-modellezés-mérés után) megszületett a LITE család legifjabb, ám legnagyobb tagja a LITE 118S.
 

Egy híján húsz! Egészen pontosan 19 kg a tömege az újszülöttnek, ami kirobbanóan jó hír a gerinccsigolyáknak! Talán nem is meglepő, a tervezés egyik fő szempontja a minél kisebb tömeg volt a kompromisszummentes kiváló hangzás mellett. Speciális rétegelt lemez doboz, különleges merevítés ellátott konstrukció, neodymium mágneses hangszóró, de fölösleges is sorolni, hiszen a LITE sorozat rajongói már mind ismerik ezeket a meghatározó tulajdonságokat.

Az új LITE 118S levett előlappal:

 

Az új mélysugárzó prototípusa a HangFesztiválon nagy sikert aratott. Előreláthatólag 140-150 ezer Forintos nettó áron kerül az üzletekbe.


Műszaki adatok:

Freq: 35Hz - 1000Hz
Sens: 97dB/1W/1m
Power: 1.500W CCP
Méret: (mag x szél x mély) 700 x 510 x 630 mm
Tömeg: 19kg

 
 
vissza